Vige 1 Antwerpen

Heb jij een visuele beperking en zin om te voetballen? ... dan is dit jouw kans!

Affiche initiatie blindenvoetbal

Parantee-Psylos organiseert drie verschillende initiatiedagen blindenvoetbal om personen met een visuele beperking warm te maken voor de sport. We gaan van start op 15 december 2018 in Brugge, daarna volgt Antwerpen op 9 februari 2019 en afsluiten doen we in Gent op de ZIEZObeurs op 27 april 2019. In de bijlage kan u de flyer terugvinden die ook een link bevat naar het inschrijvingsformulier.
 
Na de initiatiedag in Brugge op 15 december 2018 is er voor de deelnemers nog een mogelijkheid om een competitiewedstrijd blindenvoetbal in Lens bij te wonen. Deze wedstrijd is voorzien van audio-ondersteuning. De optie is volledig vrijblijvend. Parantee-Psylos regelt het vervoer naar - en terug van de wedstrijd.
 
Wij hopen op jullie medewerking om deze activiteit te promoten. Hoe meer zielen, hoe meer vreugde smile.

Bij vragen of opmerkingen kan u steeds onze website raadplegen (www.parantee-psylos.be) of contacteer ons op één van volgende email adressen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.